Kongo i Srbija uskoro potpisuju memorandum o saradnji

Bez autora
Feb 07 2011

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i ministar za Nacionalni investicioni plan u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović razgovarali su danas sa ministrom za transport i komunikacije Konga Laure-Mari Kavanda Kajenom o angažovanju srpskih preduzeća u Kongu. Na današnjem sastanku razgovaralo se o angažovanju srpskih preduzeća na izgradnji infrastrukture i fabrika za delove autobusa i vagona, ali i o transferu srpske tehnologije u Kongo. Kavanda Kajena je danas razgovarala i sa predstavnicima naših preduzeća kao što su "Ikarbus“, "Goša“, FAP, "Fabrika vagona Kraljevo“ i drugima o konkretnim oblicima saradnje. Ona je najavila i potpisivanje memoranduma o saradnji sa Ministarstvom za infrastrukturu Srbije u roku od mesec dana.

Kongo i Srbija uskoro potpisuju memorandum o saradnjiMinistar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i ministar za Nacionalni investicioni plan u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović razgovarali su danas sa ministrom za transport i komunikacije Konga Laure-Mari Kavanda Kajenom o angažovanju srpskih preduzeća u Kongu.

Na današnjem sastanku razgovaralo se o angažovanju srpskih preduzeća na izgradnji infrastrukture i fabrika za delove autobusa i vagona, ali i o transferu srpske tehnologije u Kongo.

Kavanda Kajena je danas razgovarala i sa predstavnicima naših preduzeća kao što su "Ikarbus“, "Goša“, FAP, "Fabrika vagona Kraljevo“ i drugima o konkretnim oblicima saradnje.

Kavanda Kajena je najavila i potpisivanje memoranduma o saradnji sa Ministarstvom za infrastrukturu Srbije u roku od mesec dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik